dilluns, 9 de febrer del 2015

La Pau, cada dia


Com ja sabeu, divendres vam celebrar a l'Escola, el dia de la Pau. I també sabeu que, tots els anys, van ser els alumnes de 3r d'ESO els que van organitzar-ho. Ens ho plantegem com una mena d'assaig de cara a la Minifesta i el Joc de Barri, que seran dues de les activitats que ens permetran recollir ingressos que hauran d'abaratir el viatge de final de curs a 4t d'ESO. El cas és que va ser un èxit. Ho va ser el mateix dia de la celebració, però especialment, les setmanes de preparació, que de fet és el que a mi, personalment, més m'importa. Tothom va estar prou motivat i s'ho va prendre prou seriosament perquè entre tots haguem pogut muntar un dia en que els alumnes i la pau han de ser els protagonistes.
La Carla amb cara de Mami: "Aaai... aquesta quitxalla..."

A Encarnació va funcionat tot bé. Els nens i les nenes encantats amb els tallers que els havien preparat. Van decorar galetes, van fer trencaclosques, circuïts... sota la supervisió de la Berta Ramírez que era la coordinadora a Encarnació i amb l'ajut d'alumnes de tota l'ESO.





La Mar i la Júlia els ajudaven a fer un trencaclosques.



















L'Anna sempre preparada per oferir-nos el seu millor somriure.
La unió fa la força, i van mirar de mostrar-los-ho amb un dels tallers que més va agradar, en que els nens ballaven i quan parava la música havien d'abraçar-se a qui tenien més a prop.














Els vam ensenyar a fer ocellets de paper, i havien d'escriure desitjos a les ales.




(continuarà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada