dijous, 13 de novembre del 2014

Dia de la diversitat

Aquest dimarts vam participar als taller que l'Espai Jove va organitzar al voltant del Dia de la Diverisitat. Els he demanat a un parell d'alumnes que fessin una petita ressenya del dia. N'he fet la correcció ortogràfica, res més. Aquí ho teniu.

"Dimarts, 11 de novembre, hem anat a l'Espai Jove La Fontana a celebrar el Dia de la Diversitat. Ens han posat unes polseres que indicaven a quin grup pertanyia cadascú de nosaltres.

Hi havi molts grups ja que venia molta gent d'altres escoles, les probes eren molt entretingudes ja que eran divertides, interessants i a la vegada aprenies un munt de coses, com per exemple que no s'ha de discriminar les persones que siguin negres o d'un altre país. També hem après que els rumors són molt presents en la nostra vida i molts són perjudicials per a nosaltres, ja que la gent es pot fer una mala imatge de tu. Hi havia proves de llengües que t'ensenyaven la seva llengua i una mica de història, hi havia molts temes de la diversitat i també t'ensenyaven que, per exemple, una persona pot ser gitana o estrangera sense que es noti, és a dir, que tu no t'ho imaginis. També hem vist que la vida de un cec és molt dur,a ja que guiar-se només amb un pal o un gos no pots gaudir d'una vida normal i corrent. També hem après com es fa el paper i ens ajudaven un noi i una noia amb Síndrome de Down. Després de fer un munt d'activitats ens hem ajuntat tots a la plaça del davant de La Fontana ja per anar cap a l'escola.


Aquest matí ens ho hem passat molt bé ja que les proves han estat divertides i molt entretingudes i hem socialitzat amb gent d'altres escoles. La gent dels tallers era molt simpàtica i ens han ajudat amb tot allò que hem necessitat, i ens han ensenyat moltes coses."

Ot i Sony



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada