dimecres, 26 d’octubre del 2016

Els Drets Humans

D'aquí a quinze dies, anirem a l'Espai Jove a celebrar el Dia de la Diversitat. Com cada any, prèviament, ens visita algun dels organitzadors de l'esdeveniment per introduir el tema que es tractarà. Ahir dimarts, va venir la Núria, i jo els he demanat a la Jèssica i l'Helena J. que redactessin un text breu que expliqués la sessió. El teniu a continuació.

Avui, dia 25 de octubre de 2016 a l'aula de 3r d'ESO ha vingut la Núria a fer una xerrada que tractava sobre el Dia de la Diversitat.
Ens ha preguntat si sabíem més o menys alguns dels drets humans i n'han anat sorgint alguns. Uns dels quals eren el dret a la sanitat, tenir dret al asil, dret a rebre una educació, dret a poder votar...
L'activitat consistia a fer cinc grups de quatre o cinc persones i ens ha entregat una carpeta per a cada grup, que contenia imatges i notícies sobre algun dels Drets Humans. Cada grup havia d'explicar en que consistia el dret que li havia pertocat i dir si la notícia estava a favor, és a dir, si respectava el dret o el denigrava.

En general ha anat bé, la majoria hem estat atents i implicats.

Jèssica, Helena J. i Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada