dilluns, 9 de maig del 2016

TREBALL DE SÍNTESI: BARCELONA

Fa dues setmanes que va començar el nostre projecte de síntesi dedicat a Barcelona. La primera setmana vam dedicar unes hores a l'aula a preparar les visites, cercar informació, preguntar-nos què volíem saber i descobrir sobre la nostra ciutat. I la setmana passada, per fi vam poder experimentar tot allò que havíem trobat.
Ha estat una setmana intensa, motivadora, plena d'anècdotes (moltes d'elles recollides al diari que heu pogut anar seguint), les quals hem pogut compartir en un espai fora de l'aula.

Ara toca endreçar-ho tot, repassar la informació buscada i viscuda i elaborar el projecte final. tot en diferents grups segons l'àmbit, treball col·laboratiu i compartit, on tots i cadascun dels membres té una tasca a realitzar.

Entre tantes coses viscudes i apresses, vull destacar el vespre del berenar a l'escola, on tots van portar les seves delícies culinàries, i l'assistència a l'estrena al TNC de Victòria (alguns vam poder parlar amb els actors i actrius i demanar algun que altre autògraf dedicat).

Aquesta setmana tindrem també unes hores a l'aula per elaborar el projecte final i enllestir-ho abans de divendres. Podreu seguir també aquest procés en el diari.

Demà us passaré l'enllaç per poder gaudir de les fotos que es van fer durant la setmana (de fet estaran d'aquí poc a la pàgina web de l'escola).

Fins aviat.

Josep Cuervas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada